کد19818 تاریخ انتشار13:10 - 1396/10/05 تعداد بازدید621

اطلاعیه شماره 59 در خصوص سفرهای سیاحتی و فرهگی یونان و مالزی

با سلام به اطلاع کلیه ی همکاران می رساند جهت آگاهی از شرایط سفر به یونان و مالزی به سایت ستاد رفاهی به آدرس www.setadrefahi.ir  یا به سایت المهاجر www.almohajer.ir مراجعه نمایند.
با تشکر ستاد رفاهی

آگاهی از شرایط و ضوابط سفر به کشور تاریخی یونان
======================================

بمنظور آشنایی با فرهنگ، تمدن و بازدید از آثار تاریخی و دانشگاهی کشور یونان و پس از رایزنی و      پیگیری­های انجام شده از طریق ستاد رفاهی وزارت علوم ثبت نام تور یونان آغاز می گردد:
1-     دانشگاهیان محترم در طول سفر از آثار تاریخی مهم و همچنین دانشگاه ملی یونان بازدید خواهند کرد.
2-     دانشگاهیان با پرواز هواپیمایی یونان بنام ایژین به مقصد آتن پرواز مستقیم خواهند کرد و مدت زمان پرواز 5/3 ساعت می باشد.
3-     مدت زمان سفر برای تاریخ های مختلف متفاوت است لذا به هنگام ثبت نام به مدت زمان سفر توجه فرمایید زیرا هزینه سفر در گروه هایی که اقامت بیشتری دارند متفاوت خواهد بود.
4-      تور در نظر گرفته شده برای دانشگاهیان تور خاص و ویژه می باشد و هزینه ورودی کلیه گشت ها، ناهار روزانه ( بجز روز آزاد) در قیمت ها محاسبه شده و هیچ هزینه دیگری از مسافرین دریافت نخواهد شد. برنامه بازدید از دانشگاه آتن برای تمامی دانشگاهیان هماهنگ شده است.
5-     با توجه به اینکه ویزای شنگن برای سفر صادر خواهد شد و صدور ویزای شنگن مدارک و قوانین خاص خود را دارد با رایزنی انجام شده با سفارت یونان در صدور روادید تسهیل خواهد شد ولی لازم است، دانشگاهیان محترم حتما گواهی اشتغال به کار ازدانشگاه، ترجمه آن، کپی دفترچه بیمه وترجمه آن وکپی شناسنامه همراهان به انضمام ترجمه آنها و پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی را پس از پذیرفته شدن در قرعه کشی ارایه نمایند.
تذکر مهم 1: مبلغ 60 یورو برای هرنفر بابت ویزای شنگن در سفارت بصورت نقد از مسافرین دریافت می­شود و هزینه­های ترجمه مدارک و پرداخت هزینه­های دارالترجمه به عهده مسافرین می­باشد.
تذکر مهم 2: پس از ارسال مدارک حداقل 2 هفته زمان برای صدور ویزا لازم می­باشد.
تذکر مهم3: پس از ارسال مدارک به سفارت می­بایست تمامی نفرات جهت ثبت انگشت نگاری در زمان تعیین شده که به آنان اعلام خواهد شد به سفارت یونان درتهران مراجعه نمایند.
6- با هماهنگی بانک ملت به هر نفر از اساتید و کارکنان دانشگاهها ( بر اساس تعداد نفرات) وام پرداخت خواهد شد.
7- شرایط پرداخت وام به ازای هر نفر 000/500/3 تومان تا سقف 000/000/15 تومان در سایت آمده است.
8- هزینه­های سفر بر اساس جدول و به شرح ذیل می باشد:

هزینه سفر

روزهای اقامت
هر نفر بزرگسال در اتاق دو تخته کودک  2 تا 5 سال کودک 5 سال به بالا نوزاد
( زیر 2 سال)
تور 4 روزه 690 یورو 370یورو 690 یورو 65 یورو
تور 5 روزه 760 یورو 380 یورو 760 یورو 65 یورو

نرخ یورو برابر با 5040 تومان محاسبه شده و در صورت تغییرنرخ ارز قیمت تغییر خواهد کرد
هزینه­های فوق برای گروه­های اعزامی تا 20 اسفند اعتبار دارد و گروه­های اعزامی پس از آن تا پایان تعطیلات عید نوروز بدلیل افزایش هزینه های پروازوهتل افزایش خواهدیافت.
هواپیمایی ایژین هزینه بلیط کودکان بالای دوسال رابصورت کامل دریافت می کند
9- برای تمامی مسافرین تا سقف 30 هزاریوروبیمه مسافرتی درنظرگرفته شده که هزینه آن در قیمت تور منظور شده است.
10- هتل درنظرگرفته شده برای مسافرین درآتن هتل 4 ستاره تیتانیا (TITANIA) یا مشابه می­باشد.

برنامه سفر  یونان ویژه دانشگاهیان

روز اول
- پرواز ساعت 3:30 بامداد از تهران
- ورود به آتن ساعت 6 صبح استقبال و انتقال به هتل
- صرف صبحانه در هتل واستقراردراتاقها
- ساعت 11 تور آشنایی با شهر و موقعیت هتل
- اقامه نماز در هتل
– ناهار ( فست فود ترکی)
- بعدازظهر گشت نیم روز شهر آتن شامل بازدید از آکروپلیس، معبد آتنا، معبد پارتنون و ساختمان پارلمان

روز دوم
-صرف صبحانه در هتل
–ساعت 9 صبح حرکت از هتل و بازدید از دانشگاه آتن – معابد و قبرستان قدیمی و استادیوم المپیک قدیم آتن
-ناهار قست فود ترکی
-اقامه نماز در هتل
-بعد از ظهر بازدید از محله پلاکادر آتن

روز سوم
-صرف صبحانه در هتل
–وقت آزاد (در صورت تمایل مسافرین، امکان استفاده از تور یک روزه شهر دلفی می باشد.( با هزینه شخصی مسافر))

روز چهارم
–بازدید از موزه باستان شناسی آتن
–12 ظهر تحویل اتاق ها
–صرف ناهار به صورت فست فود و انتقال به فروشگاه مک آرتور جهت خرید مسافران
–انتقال به فرودگاه جهت برگشت به تهران و پایان تور

توضیحات :
برای مسافرینی که مدت زمان سفرشان پنج روز می باشد تور یک روزه بازدید از شهر دلفی جزو برنامه اصلی سفر است.