کد25862 تاریخ انتشار14:21 - 1396/12/16 تعداد بازدید778

مراسم بدرقه دانشجویان مجتمع اعزامی کاروان راهیان نور

به گزارش روابط عمومی مجتمع، در مراسمی که صبح روز چهارشنبه مورخ 96/12/16 که با حضور مسئولین مجتمع و حوزه بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد، بدرقه دانشجویان انجام گرفت.
دکتر ریگی ریاست مجتمع ضمن بدرقه دانشجویان خاطرنشان کرد: آشنایی جوانان با ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان و جوانان دهه شصت که در طول هشت سال دفاع مقدس با فدای جان خود از سرزمین اسلامی مان دفاع کردند از آثار و برکات معنوی این اردو می باشد که با هیچ برنامه فرهنگی دیگری نمی توان بدان دست یافت. وی انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل عصر حاضر را لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: بایستی نسل جوان، گذشته انقلاب و فداکاری جوانان نسل اول را لمس نمایند که آنها چه کار بزرگ و غیر ممکنی را انجام دادند و با نثار خون خود این کشور و انقلاب را حفظ کردند. وی افزود: در این سفر معنوی جوانان با الگو گیری از شهدا و تجدید پیمان با شهدا و آرمانهای امام با جایگاه والای شهادت آشنا شده و در پیروی از ولی فقیه زمان خود پیشگام خواهند شد.
 حجت الاسلام میرزایی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مجتمع، در رابطه با محل های مورد بازدید در این اردو گفت: در این سفر 5 روزه دانشجویان از مناطق عملیاتی جنوب کشور مانند فکه ، شلمچه ، طلائیه ، اروند ، دو کوهه، دهلاویه(محل شهادت دکتر چمران) ، شرهانی ، دزفول و ... و همچنین از قبر دانیال نبی واقع در شهر شوش بازدید خواهند نمود.
تعداد 80 نفر دانشجوی پسر و دختر در قالب دو کاروان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه به مناطق سالهای دفاع مقدس اعزام شدند. در مراسم بدرقه ، جمعی از معاونین و مدیران و اعضای هیات علمی حضور داشتند.
روابط عمومی مجتمع.