کد38086 تاریخ انتشار12:55 - 1397/08/09 تعداد بازدید138

نشست یک روزه مشترک اعضای شورای سیاست گذاری و مدیران امور اداری منطقه 8 کشور

به گزارش روابط عمومی، نشست یک روزه مشترک اعضای شورای سیاست گذاری و مدیران امور اداری منطقه 8 کشور، روز چهارشنبه 2آبان ماه97، در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه شهیدباهنرکرمان برگزار شد. دکتر شکیبایی؛ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه در این نشست به تشریح ساختار دانشگاه شهید باهنر کرمان نظیر تاریخچه دانشگاه، مقاطع تحصیلی، اعضای هیأت علمی، تعداد دانشجویان و مجموعه اقدامات انجام شده در دانشگاه پرداخت.
وی افزود: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بطور صراحت به بحث‌های بهره‌وری، همکاری جمعی، شفافیت و استفاده از سامانه های هوشمند برای ادارۀ دانشگاه و حوزه‌های مالی توجه شده است و در راستای این سیاست‌ها است که سازماندهی، سازمان‌ها، تشکیلات، قوانین و آیین نامه‌ها تنظیم شده و تلاش بر این است که  در این جلسه بتوانیم این مقولات را از دل آیین‌نامه‌ها و مقررات بیرون بیاوریم.
لازم به ذکر است آقای مهندس مجید پازند مدیر امور اداری و پشتیبانی، به نمایندگی از مجتمع در این همایش حضور داشتند.