کد38089 تاریخ انتشار08:40 - 1397/08/12 تعداد بازدید165

بیانیه مجتمع آموزش عالی سراوان به مناسبت یوم الله 13 آبان

سیزده آبان روز استواری ملت ایران در مقابل ترفند استکبار است (مقام معظم رهبری)

یوم ا... 13 آبان نماد استقامت، ایستادگی، عزت طلبی و آزادی ملت ایران در برابر زورگویی و تمامیت خواهی استکبار جهانی است. این روز تداعی کننده رویدادهای مهمی چون تسخیر لانه ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام و برملا شدن سیاست ها و نیرنگ های استکبار جهانی علیه ایران اسلامی و جانفشانی جمعی از دانش آموزان انقلابی است. واقعه ی سیزده آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، یادآور رشادت ملتی آگاه و شایسته در آفرینش صحنه‌هایی بدیع دراستکبار ستیزی و دفاع از استقلال و آزادی است. دولتمردان آمریکا که در طول تاریخ به انحای مختلفی اقدام به دشمنی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده اند امروزه نیز با سیاست های ترکیبی و پیچیده قصد ایجاد نا امیدی و صدمه زدن به نظام و ملت ایران را دارند، غافل از اینکه استکبار ستیزی و ذلت ‌نا‌پذیری، ریشه در عمق جان واعتقاد انقلابی ملت ایران اسلامی دارد. تقارن 13 آبان امسال با ایام ماه محرم و تعزیت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) حاوی درس های ارزشمند آزادگی، عزتمندی و ایستادگی، ایثار و از خودگذشتگی است.
اینک دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان مجتمع آموزش عالی سراوان نیز همگام با دانش آموزان دبیرستان های این مجتمع و در کنار اقشار مختلف مردم مرزنشین و متعهد سراوان، ضمن گرامیداشت روز 13 آبان و شرکت در راهپیمایی این روز، با آرمانهای والای امام(ره)، شهدا و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تجدید پیمانی دوباره خواهند نمود و با نظام مقدس جمهوری اسلامی تعهد می بندند که با هوشیاری و حرکت در مسیر امام و انقلاب و استعانت از خط روشن رهبری در همه مقاطع تاریخی، در تمامی زمینه‌های علمی و با تلاش و انرژی روزافزون، فعالیت نمایند تا در آینده ای نه چندان دور شاهد به ثمر نشستن دستاوردهای علمی این عزیزان باشیم

مجتمع آموزش عالی سراوان